HTML

christaylor

Friss topikok

  • ismeretlen_59182: andie mcdowell? nem. kicsit sem hat meg. még csak különösebben nem is kedvelem. na, nekünk nagyon... (2008.05.08. 12:04) 4
  • christaylor: azt is megkérdezte, a születési helyet. :) húú,nem tudom a program nevét,de majd megkérdezem neked... (2008.04.18. 15:05) A jellemzésem
  • christaylor: :D jó, összeszedem magam! (2008.04.13. 21:11) Boybands, part I.
  • lacc: Ja-ja... az az érdekes, hogy a saját számai meg baromi bénák... szóval lehet, hogy a csaj tud, csa... (2008.04.03. 10:52) Levezetésképp
  • cifcu: nagyon szívesen, ingyen tanács mindig jól jön :) (2008.04.02. 08:03) Csőstül jön a baj

Linkblog

Szexboltban jártunk

2008.03.20. 09:09 christaylorblog

Mindjárt kettőben is. És trendibb lett volna, ha szexshopot írok. Régóta szerettem volna már elmenni egybe, körülnézni, felmérni a kínálatot, hát ez mostanáig nem valósult meg, Fene tudja miért. Igazából ilyen helyre nem akartam egyedül elmenni, de az is igaz, hogy sosem kérdeztem meg senkit sem arról, hogy velem tartana-e. Nem, nem azért, mert szégyelltem volna, hogy én ilyen dolgok után érdeklődöm.

Aztán hét elején, az esti borozgatás közben valahogy felmerült a társaságban ez a téma. Esküszöm, nem tudom, hogy lyukadtunk ki ide, a vége az lett, hogy valaki feltette a kérdést, hogy na, akkor holnap elmegyünk-e valamelyikbe. Mint kiderült, én vagyok az egyetlen szexbolt-szűz hármunk közül, a többiek már mind jártak ott. Örültem nagyon, hogy végre eljutok. Debrecen méreteit tekintve, nincs túl sok hasonló szolgáltatást nyújtó üzlet, én a mai napig három ilyenről tudok csupán. Kedden aztán találkoztunk és el kellett döntenünk, hogy akkor melyikbe előbb. Előző este még csak egy boltról beszéltünk konkrétan, de aztán úgy döntöttünk, hogy az időnkből kitelik éppen, tehát belefér kettő is. Úgyhogy először mentünk abba, amelyik évekkel ezelőtt még a belváros egy kicsit eldugottabb zugában volt található és én úgy tudtam, hogy csak szexfilmeket tartanak, de most valaki felvilágosított, hogy ááá, már vannak kellékek is, mióta elköltözött a régi helyéről. Én azért megemlítettem a többieknek, hogy jobban örülnék női eladónak, ha bármiféle kérdésem akadna, szívesebben tenném fel egy csajnak. Ezzel nem értettek egyet, szerintük teljesen mindegy, hogy milyen nemű az illető. Bár én váltig állítottam, hogy feszélyezettebben érezném magam, ha teszem azt, például vibrátort vásárolnék és az igényeimet egy vadidegen pasinak kellene elmondanom, hogy "Csókolom, 22 centis, világoskék, világítós vibrátort szeretnék!"

Az odaútig nagy vidáman röhögcséltünk ilyesmikről, aztán az üzlet közelében már kicsit visszafogottabbak lettünk, odabent meg már suttogtunk, mintha legalábbis a könyvtárban lennénk, ahol tiltott a hangos beszéd. Pedig szerintem csak megszeppentünk, holott nem is volt mitől, mert bemenni is alig tudtunk az ajtón, ugyanis annyian voltak bent. Ami nem olyan sok, tekintve, hogy parányi boltról van szó, de méreteihez képest tömve volt. Hát, főként még mindig filmekkel foglalkoznak, a helyiség nagy részét pornó foglalta el, egy pár polcon akadtak csak szexuális segédeszközök, főként vibrátorok. Mivel túl sok nézegetnivaló nem akadt, így igen hamar úgy döntöttünk, hogy továbbállunk. Éppen megbeszéltük, mikor az eladó (nem egy, hanem mindjárt két pasi!) szólt, hogy nyugodtan mondjuk, ha segíthetnek valamiben. Na erről beszéltem, nekem ez nem menne. Vagy menne, csak zavarban lennék szörnyen.

Átsétáltunk a másik szexboltba, amiben már egyikünk járt és azt mondta, hogy sokkal felszereltebb és nagyobb választékkal is rendelkezik és egy igen testes lány a kiszolgáló.

Most komolyan, amin én a legjobban meglepődtem, mindkét helyen, az az volt, hogy sokan voltak az üzletekben. Itt, a kettes számúba is alig fértünk be, tekintve, hogy már jópáran tartózkodtak bent. Én mindjárt leálltam az ajtónál fehérneműket nézegetni, a többiek beljebb mentek. Valóban csodaszép darabokat találtam, nagyon szexis volt mind, de azért kétszer is meggondolnám, hogy kiadnék-e tizenkétezer forintot egy lenge bébidollért. Volt egyébként választék bőven, sőt mikor az eladó (aki valóban az a a csaj volt, akit megjósoltak) meglátta, hogy lekötötték a figyelmemet a csipkés, selymes szerelések javasolta, hogy inkább a katalógusaikat böngésszem át, mert abban több minden van. És ami megtetszik, azt megrendelheti nekem.

Hogy őszinte legyek, nagy választék volt fehérneműkből és tényleg olyanok, hogy nem egyet, de mindjárt tíz különbözőt is kiválasztottam. DE: nem adnék ki ennyi pénzt senki kedvéért (kivéve, ha iszonyat sokat keresnék). Főleg, mivel hasonló kaliberű ruhadarabokat szerintem bármelyik fehérneműboltban kapok, ha nem is feleáron, de jóval olcsóbban.

Aztán csatlakoztam én is a fiúkhoz, akik már javában a többi holmit beszélték meg.

Inkább csak felsorolnám, hogy miket találtunk: töméntelen mennyiségű vibrátort, méretben, színben, formában, árban, tudásban nagyon különbözőeket. Volt piros (sőt, ha már azzal viccelődtem az úton, hogy 22 centis, világoskék, világítósat akarok, hát mondanom sem kell, volt egy pont ilyen paraméterekkel rendelkező darab) , zebramintás, volt olyan, amit méretben egy ló is megirigyelhetne (azon nagyon tanakodtunk, hogy ki választ olyat), dísztokban lévő. Az áruk ötezer és a csillagos ég között mozgott. Láttunk tűzoltójelmezt és gumibabát is (ami viszont rettenetesen mű volt)
Mondjuk, engem személy szerint a bilincsek érdekeltek volna leginkább, mert az előző boltban csak rózsaszín és fehér szőrös akadt csak. Itt már azért többfélét találtam, párducmintásat és feketét is. Viszont az áruk ezeknek is elég sok volt, négyezer forint. Bár a feketét hazahoztam volna szívesen, de most inkább úgy döntöttem, hogy lehet azt a bilincset mással is helyettesíteni. Ott a kendő meg a sál, például. Amúgy meg ezt a szőr dolgot nem értem. Maga a bilincs rendben is lenne, de szerintem a férfiakat nem hatja meg különösebben, hogy amivel odarögzítették az ágyhoz mondjuk, az éppen pihe-puha, lila szörős. A pasikat nagy valószínűséggel hidegen hagyja, hogy hogyan néz ki az a bilincs, nem? Akkor meg mire jó ez az egész körítés? A szőrök.

Ja, hát voltak még gésagolyók, meg maszkok, mellbimbóra illeszthető díszek (perverzebbek kedvéért csiptetős fajta is, hogy fájjon), mű rózsaszirmok, anyagból (egy doboznyi négyezer forintba került), korbács börből. Körülbelül ennyi most, ami eszembe jutott.

A tapasztalatok: nem szabad ódzkodni attól, hogy az ember, akár egyedül is, de elmenjen egy ilyen boltba, mert nem ciki. Mások is járnak, sokan.

Drága mindenképp. Gyanítjuk, hogy ugyanezek a cuccok a neten is fellelhetőek. Mint a legtöbb netes rendelésnél, biztosan ezekre is van kedvezmény.

Olyan marha sok dolgot nem találtam, ami érdekelne, kettőt-hármat.

És igen, sokkal oldottabb voltam, mikor a csaj ajánlgatta a katalógust, mint mikor a férfiak ajánlották fel a segítségüket korábban.

Régen volt már zene:

Hinder: Homecoming queen

Rachael Yamagata: The reason why

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://christaylorblog.blog.hu/api/trackback/id/tr84467788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csibike · http://csibike.blogol.hu 2008.03.23. 16:51:34

Izgalmas kirándulás lehetett :D Szerintem netről olcsóbb.

christaylor 2008.03.23. 19:14:16

azon csodálkoztam, hogy mostanáig hogyhogy senki sem szólt hozzá éppen ehhez a témához?! aztán rájöttem,hogy csak meg kell várnom,amíg visszatérsz közénk és akkor majd te.... :D

Veronika 2008.03.29. 00:07:33

:) Én egy válasszal érkeztem: kérdezted, hogy miért van szőr a bilincsen. Nos anélkül marhára fáj, a bilincs nem egy kényelmes dolog. Főleg ha nem csak magad mögött van a kezed, mint egy letartóztatásnál, hanem ágyhoz bilincselnek ki és a karod súlyát tartja. Akkor nagyon vághat és aki nem mazochista csak maga a szitu tetszik neki az lehet, hogy ettől lelombozódik. Amúgy nem tapasztalatból mondom.

ismeretlen_87091 2008.03.29. 11:07:54

legelőször a címet olvastam el, aztán lentebb néztem és ez a szöveg került pont elém: "időnkből kitelik éppen, tehát belefér kettő is" mondom miva'???? aztán megnyugodtam. :)

christaylor 2008.03.30. 11:56:48

Veronika: köszönöm szépen, ez több, mint kielégítő magyarázat volt. de legalább most már értem... :) Neff: bolond! :D jól illene most ide "a mindenki magából indul ki" mondás. ;) egyébként meg lehet,hogy perverz vagy nimfomán vagyok és egyszerre kettőt is. ööö, mit is? :)
süti beállítások módosítása