HTML

christaylor

Friss topikok

  • ismeretlen_59182: andie mcdowell? nem. kicsit sem hat meg. még csak különösebben nem is kedvelem. na, nekünk nagyon... (2008.05.08. 12:04) 4
  • christaylor: azt is megkérdezte, a születési helyet. :) húú,nem tudom a program nevét,de majd megkérdezem neked... (2008.04.18. 15:05) A jellemzésem
  • christaylor: :D jó, összeszedem magam! (2008.04.13. 21:11) Boybands, part I.
  • lacc: Ja-ja... az az érdekes, hogy a saját számai meg baromi bénák... szóval lehet, hogy a csaj tud, csa... (2008.04.03. 10:52) Levezetésképp
  • cifcu: nagyon szívesen, ingyen tanács mindig jól jön :) (2008.04.02. 08:03) Csőstül jön a baj

Linkblog

Kés/alatt

2008.03.06. 20:18 christaylorblog

Itt ülök és a Kés/alatt sokadik részét nézem épp, az írással egyidejűleg. Ati tukmálta rám még hétfőn, bár erősen tiltakoztam ellene, mert az eddig látott részek nem nyerték el a tetszésemet. Öcsém, ez nagyon durva, ami ebben folyik. Az elmúlt öt percben egy pasi éppen arcátültetést készült végrehajtani magán, aztán meg végre bizonyosságot nyert, amit már legalább öt része sejtek, hogy az igen szemrevaló Famke Janssen valóban vérfertőző kapcsolatot folytat a fiával. Teljesen kész van ez a sorozat, több dugást meg bosszút meg perverz embert látok benne, mint a valaha eddig látott filmekben összesen. Amúgy meg Amerikában már annyira sikeres, hogy egy csomó híresség azon van, hogy szerepelhessen benne, legalább egy rész erejéig.

Az úgy volt mostanáig, hogy Kés/alattot eddig csak akkor láttam, ha hétköznapokon olyan este 11 körül jöttem haza. Ágybabújás után, az elalvás határán még kapcsolgattam egy sort a tévét és valahogy mindig a Viasat3-nál kötöttem ki. Különösebben nem fogott meg a sorozat, igaz, azt már akkor is megállapítottam, hogy Dr. Christian Troy  (na, választottam nektek egy előnyös képet róla) felettébb sokszor bújik ágyba valakivel.

Ati tehát megszerezte a héten és nagyon szorgalmazta, hogy vigyem és nézzem. Én meg csak hajtogattam, hogy de nem, mert nem tetszik. Ám jobb híjján, mivel még mindig rengeteg időm van a semmittevésre, csak belekezdtem. Oké, tényleg nagyon kellemes csalódás volt. Csupán annyi kellett, hogy az elejétől kezdve nézzem és ne minden ötödik részt lássak csak. Vicces, izgalmas, néhol feszült, báááár, az olykor már kissé az idegeimre megy, hogy Christian ennyi nőt visz az ágyába. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy tényleg létezik ilyen fickó (na, de jó már, az életben nem is használom ezt a szót, hogy fickó, mert olyan furán hangzik), aki minden nap másik nőt visz az ágyába. És azt azért hangsúlyozzuk ki, hogy mindegyik csaj fiatal, formás és szép. Különösebben még csak nincs is jó dumája a doktornak és mégis. Még az, hogy ennyi nőt dönt meg, de ezt mindet mutatják is, jó, nem teljesen élesben, de részenként legalább két, ha nem három aktusnak lehetek nézője. Ami egyrészt azért idegesítő, mert én meg ugye nem és azért ilyenkor nem olyan vicces ennyi szexuális dolgot látni, pláne nem nagy dózisban, napi tíz rész, az legalább húsz ágybabújás, másrészt azért is zavar, mert nem tudom, csak egyszerűen azt érzem már néha, hogy ez annyira sok nekem, hogy mindig mással.

Egyébként két plasztikai sebészről szólnak a történések, a családjukról, a barátaikról meg az egymás közti kapcsolataikról, amikből aztán van bőven. Tiszta Melrose Place, mindenki mindenkivel. Közben meg műtenek agyba-főbe, képtelenebbnél képtelenebb kívánságokat teljesítenek, a műtéteket mutatják is, nem két másodpercre villan fel egy kis vér, hanem teljes valójában a zsírleszívást, a sziámi ikrek szétválasztását, a  mellimplantátumok behelyezését és kivételét, valamint az orrműtéteket és az egyéb gusztustalan helyreállításokat. Ilyenkor eltakarom a szemem, csak néha hamarabb nézek ki mögüle, mint szabad lenne. Ekkor aztán szörnyülködöm, mert csúnyát látok. Nem való ez nekem, ez a plasztikai sebészet. A büdös életben nem nagyobbíttatnám meg a cicim, vagy formáltatnám át az orrom, habár altatásban történik minden beavatkozás.

Vicces, és ezt most Krlánynak írnám, hogy kedvenc Tori Amos számára, amit ő is énekelt már közönség előtt, éppen egy nemátalakító műtétet hajtanak végre. Ja, mert műteni csak zenére lehet, kérem! 

Úgyhogy nézzetek Kés/alattot, mert tetszetős.

Famke Janssen meg annyira jó nő, hogy még én is elgondolkodnék azon, hogy. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://christaylorblog.blog.hu/api/trackback/id/tr89467791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása