HTML

christaylor

Friss topikok

  • ismeretlen_59182: andie mcdowell? nem. kicsit sem hat meg. még csak különösebben nem is kedvelem. na, nekünk nagyon... (2008.05.08. 12:04) 4
  • christaylor: azt is megkérdezte, a születési helyet. :) húú,nem tudom a program nevét,de majd megkérdezem neked... (2008.04.18. 15:05) A jellemzésem
  • christaylor: :D jó, összeszedem magam! (2008.04.13. 21:11) Boybands, part I.
  • lacc: Ja-ja... az az érdekes, hogy a saját számai meg baromi bénák... szóval lehet, hogy a csaj tud, csa... (2008.04.03. 10:52) Levezetésképp
  • cifcu: nagyon szívesen, ingyen tanács mindig jól jön :) (2008.04.02. 08:03) Csőstül jön a baj

Linkblog

Oscar 2008

2008.02.23. 10:47 christaylorblog

Ez az Oscaros fejléc sokkal jobb az adminban, mint az eredeti freeblogos valami. Nem bánnám, ha megmaradna. A Valentin-napi szívecskék rózsaszín háttérrel viszont engem is elborzasztottak.

A mostani szép, sárga-arany csillagos csík azonban eszembe jutattja, hogy az Rtl Klub hétfőn hajnalban élőben közvetíti a gálát, aminek következtében aznap igen korán kell kelnem, mivel szeretném végigkövetni az eseményeket. Tavaly is ez történt, még jócskán sötét volt kint, mikor én már ébredeztem, hogy élő kapcsolásban láthassam az egészet. Sajnos, az unalmasabb rész van mindig az elején, az izgalmasabbját meg meghagyják a közepére, végére (szereplők, film, stb.)

Hálistennek, Albert György számomra szörnyű angolja már a múltté, és Balázsy Panna közvetít az Oscarról.

Itt megnézhető a jelöltek listája. Nekem egy konkrét tippem van, akire szinte fogadni mernék, hogy kap egy szobrocskát, ez Cate Blanchett (egyébként két kategóriában is jelölt), aki, ha valóban megnyeri a díjat, akkor kétszeres Oscar-nyertes lesz.

Ami viszont még érdekes, hogy a legjobb férfi főszereplő kategórában három, már Oscarral rendelkező pasi is van. George Clooney (Syriana), Daniel Day -Lewis (A bal lábam) és Tommy Lee Jones (A szökevény). Ha a szívemre hallgatnék, akkor én a szobrot a szintén jelölt Johnny Deppnek adnám, ezzel csak az a gond, hogy az ötödik jelölt meg Aragorn (Viggo Mortensen), akit színészként nem különösebben ismerek, mert annyi filmjét még nem láttam, hogy nyilatkozhatnék róla, de Aragorn minden idők legférfiasabb filmhőse, már ezért megérdemelne egy Oscart.

Ööööö, na ezen az utolsó mondaton most elgondolkodtam, mert közben eszembe jutott még Indiana Jones is, aki legalább annyira férfias meg még sokan mások mellettük, de Aragorn akkor is kivételes jelenség.

Na tessék, most meg Neó jutott eszembe talpig lakkban, bőrben. Hjaj.....! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://christaylorblog.blog.hu/api/trackback/id/tr75467799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása