HTML

christaylor

Friss topikok

  • ismeretlen_59182: andie mcdowell? nem. kicsit sem hat meg. még csak különösebben nem is kedvelem. na, nekünk nagyon... (2008.05.08. 12:04) 4
  • christaylor: azt is megkérdezte, a születési helyet. :) húú,nem tudom a program nevét,de majd megkérdezem neked... (2008.04.18. 15:05) A jellemzésem
  • christaylor: :D jó, összeszedem magam! (2008.04.13. 21:11) Boybands, part I.
  • lacc: Ja-ja... az az érdekes, hogy a saját számai meg baromi bénák... szóval lehet, hogy a csaj tud, csa... (2008.04.03. 10:52) Levezetésképp
  • cifcu: nagyon szívesen, ingyen tanács mindig jól jön :) (2008.04.02. 08:03) Csőstül jön a baj

Linkblog

Állati legek

2008.02.24. 09:08 christaylorblog

Tudta valaki, hogy létezik olyan, hogy bálnacápa? Nekem ez újdonság volt az elmúl egy óráig, akkor ugyanis láttam egy természetfilmet, amiben szerepelt. Termetre egy bálna, külsőre inkább egy cápára hasonlít. Nagyon békés állatok, nem bántják az embert, ugyanis korallpetével táplálkoznak, többek közt. Kerestem róluk némi információt, hát túl sokat nem találtam. Az a pár dolog itt olvasható, ajánlom a képeket, roppant murisan néz ki, mikor kinyitja a száját.

Továbbá a bálnacápás oldalon fent található egy cápafajok felirat, oda is katt és akkor feljön egy csomó cápafaj, érdemes megnézni őket egyenként, bár sajnos, csak néhány okosságot közölnek róluk. :(

Nekem a cápával kapcsolatban még mindig az a legmegdöbbentőbb adat, hogy a vért egymilliószoros higításban is megérzik. Nem, nem írtam el, tényleg egymillióról volt szó egy másik műsorban. Hihetetlen.

Ha már cápa, akkor összegyűjtöttem néhány linket, ezek közül egy már szerepelt korábban a blogban, de a teljesség igénye miatt most ismét beszúrom.

Így tehát itt megtekinthető a Föld tíz leghalálosabb állata.

Itt a tíz legfurcsább párzás az állatvilágban.

Itt a Föld tíz leghosszabb életű állata.

Ez ugyan nem a legekről szól, de annyira érdekes, hogy muszáj linkelnem. Szóval, néhány éve a Blikkben olvatam erről, hogy elejtettek valahol egy különös állatot és a vizsgálatok során kiderült, hogy az egyik szülője grizzly volt, a másik meg jegesmedve. Mellékeltek képet is, szörnyen félelmetes egy valaminek nézett ki. Basszus, azért két ekkora termetű medve kereszteződéséből mi születhet?! Ezért itt különböző állatok párosodásának eredményei találhatóak! Csak ízelítőül: a már említett grizzly-jegesmedve, láma-teve vagy éppen egy oroszlán-tigris példány.

A világ tíz legfurább kétéltűi itt.

Ezt pedig Csibikénél találtam a múltkor, de muszáj volt kölcsönvennem, hogy tökéletes legyen a mai bejegyzésem és semmi se hiányozzon belőle. A világ huszonöt legfurább állata emitt.

És ha már lehet valakinek ajánlani a mai írást, akkor én szeretném, ha Krlány meg Zoma mindenképpen megnézegetnék ezeket a cikkeket, és azért ők, mert róluk mindkettőjükről 100 %-ig biztosan tudom, hogy érdekelné őket és nagyon tetszene nekik. :)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://christaylorblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4467798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krlany · http://rakenroll.freeblog.hu 2008.02.25. 01:38:57

Köszönöm az ajánlást, és igazad van, télleg érdekelnek ezek a dolgok. Épp ezért az origo-s cikkeket a kétéltűeken kivül, már olvastam. Viszont a furi állatok, nagyon adta.:) Szal köszi, köszi, köszi.:)

csibike · http://csibike.blogol.hu 2008.02.25. 21:42:52

A bálnacápa olyan lehet, mint én: Becsobbanok a kádba, a nagy seggem miatt kifröccsen a víz, de nem érdekel - félelmetes pofát vágva jóízűen beleharapok ő, aki férfim nyakába :D

christaylor 2008.02.26. 07:52:20

csibike: a bálnacápának inkább a feje széles, ahol a feneke található arra karcsúbb, vékonyabb. jáj, elképzeltem, amit leírtál, azóta röhögök, bocs! :D

ynga 2008.03.04. 15:39:42

Remélem nem tolja szét a sablont... http://www.origo.hu/utazas/20080304-kastelyok-kuriak-magyarorszagon.html

christaylor 2008.03.04. 19:16:26

király vagy Ynga, nagyon jót küldtél! Most egy hétig csorogni fog a nyálam meg ezekkel álmodom majd. óóó, csodaszépek! :)
süti beállítások módosítása